Bruiloften & Partijen

Bruiloftfeest

Een trouwdag moet natuurlijk van voor tot achter perfect zijn zonder dat jullie je daar zorgen over hoeven  te maken! Wij begeleiden jullie graag in alle onderdelen van receptie, het diner en het feest.

Willen jullie echt een hele bijzondere dag in een ongedwongen sfeer en bij ons de huwelijksceremonie laten voltrekken met leuke mensen die speciaal voor jullie komen? Ook dat kan sinds kort bij Havana Beachclub!

Een receptie met lekkere hapjes of luxe amuses? Een uitgeserveerd diner , warm en koud buffet of een gezellige BBQ?  Vrolijke bubbels? Heerlijke cocktails?

Een groot feest met een leuke band of Dj?

Alles is mogelijk!!

Krijgen jullie al zin om de mooiste dag van jullie leven bij Havana Beachclub in te vullen? Maak dan snel een afspraak! Havana Beachclub denkt graag mee om er een fantastische dag van te maken en regelt alles tot in de puntjes!

En verder

Voor personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitjes, teambuilding, incentives of gewoon een borrel met collega's ben je bij ons aan het juiste adres. 
Maar ook voor privé feesten zoals verjaardagen, huwelijks jubilea, reünies, vrijgezellenfeesten of bruiloften zijn bij ons geen uitzondering. Met een kleinere groep (bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest) is het ook mogelijk een arrangement af te nemen tijdens een van onze Beachparty's. 
Zo vier je je eigen feestje binnen een groot feest. Bij alle type evenementen kan je kiezen om zaken zelf te regelen of om alles uit handen te geven. 

Havana Beachclub kan alle faciliteiten regelen zoals onder andere entertainment, catering, decoratie en audiovisuele ondersteuning zoals met onze zware audio installatie, licht apparatuur en beamers. Bij mogelijkheden vind je een overzicht van standaardmogelijkheden, maar neem vooral contact op als je speciale wensen hebt.

klik hier voor het aanvraagformulier feesten en partijen.