Restaurant Rockanje

In ons sfeervolle restaurant is het gezellig vertoeven in een casual atmosfeer met loungebanken en eettafels. Havana Beachclub is binnen opgesplitst in een restaurant gedeelte en de serre. Is het wat kouder dan kun je heerlijk opwarmen bij één van onze openhaarden. Uiteraard hebben wij een groot terras waar je heerlijk kunt relaxen en uitrusten.

Onze menukaart

Ieder jaar hebben wij een geheel vernieuwde menukaart waar wij veel aandacht aan geschonken hebben. Het is een gevarieerde menukaart waar het voor iedereen mogelijk moet zijn om een heerlijke keuze te maken. Op de lunchkaart tot 17:00 uur staan onze heerlijk broodjes en panini's. Onze dinergerechten kunnen de gehele dag besteld worden. Naast onze succesnummers de Dukker tomaatjes en het Havana stokbrood van bakker Manintveld mogen de heerlijk salades nooit ontbreken! Het streven is om zoveel mogelijk met diervriendelijk vlees te werken. We leven in een consumptiemaatschappij maar mogen zeker niet voorbij gaan aan het welzijn van de dieren. Let ook op onze maandspecialiteiten, na de proef kookavonden zijn wij hier erg enthousiast over, kortom: Wij zijn hét restaurant van Rockanje.

Groepen

Uiteraard vinden wij het heel gezellig als je met uw vrienden, familie of collega's in grotere groepen naar Havana Beachclub komt. Graag maken wij een tafel voor je klaar. Indien gewenst kunnen we vooraf, in overleg, een (keuze)menu samenstellen. Het is prettig als je van tevoren reserveert zodat alles voor je klaar staat. Bij drukte kan het zijn dat wij bij groepen boven de 15 personen de keuze iets beperken zodat wij de snelheid kunnen blijven garanderen.

Tot slot hopen wij je vaak te begroeten om, samen, te genieten van al het moois dat wij als restaurant in Rockanje te bieden hebben!

Het Havana team