In ons sfeervolle restaurant is het gezellig vertoeven in een casual atmosfeer met lounge banken en eettafels. Havana Beachclub is binnen opgesplitst in een restauarantgedeelte en de serre.Is het wat kouder dan kunt u zich heerlijk opwarmen bij een van onze openhaarden. Uiteraard hebben wij een groot terras waar heerlijk kunt chillen.

Onze menukaart

Ieder jaar hebben wij een geheel vernieuwde menukaart waar wij veel aandacht aan geschonken hebben. Het is een gevarieerde menukaart waar het voor iedereen mogelijk moet zijn om een heerlijke keuze te maken. Op de lunchkaart tot 17:00 uur staan onze heerlijk broodjes en panini's. Onze dinergerechten kunnen de gehele dag besteld worden. Naast onze succesnummers de Dukker tomaatjes en het Havana stokbrood van bakker Manintveld mogen de heerlijk salades nooit ontbreken! Het streven is om zoveel mogelijk met diervriendelijk vlees te werken. We leven in een consumptiemaatschappij maar mogen zeker niet voorbij gaan aan het welzijn van de dieren. Let ook op onze maandspecialiteiten, na de proefkookavonden zijn wij er erg enthousiast over.....

Groepen

Uiteraard vinden wij het heel gezellig als u met uw vrienden, familie of collega's in grotere groepen naar Havana Beachclub komt. Graag maken wij een gezellig tafel voor u klaar. Indien gewenst kunnen we vooraf, in overleg met u, een (keuze)menu samenstellen. Het is prettig als u vantevoren reserveert zodat allles voor u klaar staat. Bij drukte kan het zijn dat wij bij groepen boven de 15 personen de keuze iets beperken zodat wij de snelheid voor u en de andere gasten kunnen blijven garanderen.

Service

Wij doen altijd onze uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij grote drukte kan er een wachttijd ontstaan in de keuken. Indien dit zo is, zullen wij dit bij de bestelling melden zodat u een keuze kunt maken om te wachten of dat u graag een andere keer terug komt.....

Tot slot hopen wij u vaak te begroeten om, samen met u, te genieten van al het moois dat Havana Beachclub te bieden heeft!

Het Havana team

 

En verder...

Verjaardag, reünie, bruiloft, bedrijfsuitje of gewoon een avondje lol maken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Lekker feesten onder de ondergaande zon, lekkere muziek en een cocktail erbij. Het ware zomer gevoel!

U kunt bij ons terecht voor feestavonden met en zonder eten. U kunt bij eten denken aan een BBQ buffet of alleen hapjes. Wij hebben hiervoor standaard arrangementen, maar natuurlijk kunnen wij altijd rekening houden met speciale wensen. Ook is het mogelijk om alle dranken voor de gehele avond af te kopen zodat u van te voren precies weet wat u kwijt bent voor uw feest.

Al naar gelang het aantal te verwachtten gasten sluiten wij een gedeelte van Havana exclusief voor u af. Hierbij hoort ook altijd de binnenzijde van Havana, zodat als het koud mocht worden u zich altijd naar binnen kunt gaan. 
De mogelijkheid om Havana in zijn geheel exclusief te reserveren is onder bepaalde voorwaarden aanwezig.

Voor meer informatie kunt u kunt contact opnemen met Willem Korevaar op telefoon-nummer 0181-402276 (Op een niet zonnige dag) of via mail op info@havana.nl .