Lunchen

Lunchen aan zee

Bij Havana Beachclub willen wij graag jou dagje naar het strand compleet maken door een gevarieerde lunch te verzorgen. Bij ons kun je genieten van de prachtige duinen terwijl je van één onze nieuwe gerechten geniet.

Wij maken voor de lunch verschillende overheerlijke gebakken, eiergerechten, broodjes, soepen, salades en snacks klaar. Bekijk ons volledige menu hier.

Wij serveren bij onze lunchgerechten alle (warme) drankjes die je maar kunt voorstellen! Bekijk hier onze volledige drankenkaart.

Wij vinden het ook enorm gezellig wanneer je met vrienden of familie komt. Wij maken hier dan ook graag een tafel voor klaar. Wanneer je met een groep wilt komen lunchen kun je hier reserveren. Dan bereiden wij ons alvast voor!

Openingstijden

Het is mogelijk om van de lunchgerechten te genieten tot 17:00. Wij hebben een vernieuwde lunchkaart gemaakt met de oude vertrouwde kwaliteit van Havana. In de zomertijd zijn wij iedere dag geopend vanaf 11:00 en in de wintermaanden elke zaterdag en zondag vanaf dezelfde tijd.

Locatie

De locatie van Havana laat niet veel te wensen over. Bij ons kun je genieten van de natuurschone duinen, strand en zee bij de Eerste Slag in Rockanje.

Ons adres is:

Eerste slag
Swinsedreef 26
3235 AR Rockanje