Skip to main content

Restaurant Middelharnis

Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt Middelharnis, een typisch en karakteristiek dorp op. De geschiedenis van de streek laat zich hier graag zien aan haar bezoekers, met historische kerkringen, korenmolens en monumentale dorpskernen. Wie na al die cultuur een restaurant in Middelharnis zoekt, merkt al snel dat er weinig keuze voorhanden is. Gelukkig wacht er op 24 minuten afstand van Middelharnis een ontspannen beachclub met uitstekend restaurant op u, met een zeer divers menu om elke trek te stillen. Met een prachtig uitzicht over het strand en op zee, net achter de duinen is dit een heerlijke plek om uw dag helemaal in stijl mee af te sluiten. De sfeervolle inrichting geeft u alle ruimte om even lekker tot uzelf te komen. Na een bezoek aan Middelharnis even uitwaaien op het strand en dan uit eten gaan bij een relaxe beachclub wordt zo een ware belevenis.

Een aanvulling op de rust van Middelharnis

Het pittoreske dorpje Middelharnis is met ongeveer 7.000 inwoners een oase van rust voor bezoekers die de drukte van thuis even willen ontvluchten. Het bescheiden plaatsje staat bol van de geschiedenis, wat direct terug te zien is aan de historische gebouwtjes in het centrum. Even lekker bijkomen van alle stress en beslommeringen is hier geen enkel probleem, dus wandelaars, fietsers en cultuurproevers komen hier zeker aan hun trekken. Wie in Middelharnis uit eten wil, merkt al snel dat er weinig keuze is, zeker voor de fijnproevers onder ons. Gelukkig is Zoet of Zout in de buurt, waardoor vlakbij Middelharnis uit eten gaan voor elke bezoeker binnen bereik komt.

Reserveren voor alle zekerheid

Juist omdat een goed restaurant in Middelharnis niet gemakkelijk te vinden is, is het raadzaam om even te reserveren voordat u in vierentwintig minuten naar Havana Beachclub in Rockanje rijdt. Zo weet u zeker dat uit eten gaan een echte traktatie wordt.