Skip to main content
Havana Beachclub Rockanje

Genieten met Vrienden

Surf Lessons for All

Op het strand van Rockanje

Havana

Het dorp Rockanje heeft veel te bieden maar het meest kenmerkende aan het dorpje is toch het strand. In de zomer is het een heerlijke badplaats voor de lokale bevolking maar ook voor bezoekers.

Rockanje strand is ingedeeld in twee gedeeltes genaamd eerste en tweede slag. Een mooi element van het strand van Rockanje is dat het strand erg langzaam afloopt naar de zee. Daarnaast is het dé plek van bestemming voor de zonliefhebbers doordat het strand naar het zuiden is gericht.

Bij en rondom Havana Beachclub in Rockanje zijn veel activiteiten te doen: Fietsen, wandelen, joggen, paardrijden, zwemmen, vissen, dag kamperen, picknicken, vliegeren, zonnen, watersporten, vogels spotten en kamperen

Beachclub

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje is helemaal ingesteld op strand- en duinrecreatie: lekker op het terras iets eten of drinken, diverse activiteiten en bovenal veel strandplezier geven dit strand haar charme. Vanwege de gezellige drukte en strandactiviteiten is het badstrand van Rockanje een populaire bestemming onder de strandgangers. Voor het strand van Rockanje liggen zandbanken waardoor de zee hier erg rustig is en kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. Het duingebied achter Havana Beachclub in Rockanje sluit aan op het Voornes duingebied, één van Europa's mooiste natuurgebieden. Met een lekker zonnetje erbij heb je het gevoel of je in het buitenland bent.

Parkeren

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje beschikt over alle voorzieningen en is via "de eerste slag" toegankelijk. Bij de toegangspaden tot de slag is voldoende parkeergelegenheid voor gemotoriseerd vervoer en fietsen.

Tijdens het "seizoen" (lente/zomer) is er de mogelijkheid om betaald te parkeren.

Route

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje is bereikbaar met de auto vanuit Rotterdam via de A15/ N15. Neem vanaf de N15 de afslag Hellevoetsluis (N57) en vervolgens de N218 (Groen Kruisweg) richting Oostvoorne. Vlak voor Oostvoorne neemt u de N496 richting Rockanje. 

Toegang met hond

Van 1 oktober tot en met 31 maart mag men op het gehele strand en in het water een hond los laten lopen. Tussen 1 april en 1 oktober is er een hondenverbod ingesteld dat geldt tussen 8:00 uur en 18:00 uur. Het laatste geldt alleen voor Badstrand Rockanje. Ter plaatse is dit duidelijk aangegeven op de informatieborden.

Heerlijk dineren aan het strand

Het restaurant

In ons sfeervolle restaurant is het gezellig vertoeven in een casual atmosfeer met loungebanken en eettafels. Havana Beachclub is binnen opgesplitst in een restaurant gedeelte en de serre. Is het wat kouder dan kun je heerlijk opwarmen bij één van onze openhaarden. Uiteraard hebben wij een groot terras waar je heerlijk kunt relaxen en uitrusten.

Verantwoord genieten

Onze menukaart

Ieder jaar hebben wij een geheel vernieuwde menukaart waar wij veel aandacht aan geschonken hebben. Het is een gevarieerde menukaart waar het voor iedereen mogelijk moet zijn om een heerlijke keuze te maken. Op de lunchkaart tot 17:00 uur staan onze heerlijk broodjes en panini's. Onze dinergerechten kunnen de gehele dag besteld worden. Naast onze succesnummers de Dukker tomaatjes en het Havana stokbrood van bakker Manintveld mogen de heerlijk salades nooit ontbreken! Het streven is om zoveel mogelijk met diervriendelijk vlees te werken. We leven in een consumptiemaatschappij maar mogen zeker niet voorbij gaan aan het welzijn van de dieren. Let ook op onze maandspecialiteiten, na de proef kookavonden zijn wij hier erg enthousiast over, kortom: Wij zijn hét restaurant van Rockanje.

Bekijk ons actuele menu

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Groepen

Uiteraard vinden wij het heel gezellig als je met uw vrienden, familie of collega's in grotere groepen naar Havana Beachclub komt. Graag maken wij een tafel voor je klaar. Indien gewenst kunnen we vooraf, in overleg, een (keuze)menu samenstellen. Het is prettig als je van tevoren reserveert zodat alles voor je klaar staat. Bij drukte kan het zijn dat wij bij groepen boven de 15 personen de keuze iets beperken zodat wij de snelheid kunnen blijven garanderen.

Tot slot hopen wij je vaak te begroeten om, samen, te genieten van al het moois dat wij als restaurant in Rockanje te bieden hebben!

Havana Beachclub Rockanje

Bereikbaarheid

Altijd leuk

Neem contact met ons op

Goede vraag

Veel gestelde vragen

Moet ik reserveren?
Het is verstandig om te reserveren om er zeker van te zijn dat u terecht kunt. Zonder reservering binnenlopen is geen probleem, we zullen altijd ons best doen om een tafel voor u klaar te maken maar kunnen niets beloven zonder reservering.
Kan ik ook een tafel op het terras reserveren?
Helaas is het niet mogelijk een tafel op het terras te reserveren. Wij adviseren een tafel binnen te reserveren en bij aankomst te informeren naar een tafel buiten. Als er een geschikte tafel beschikbaar is kunnen we uw reservering voor de tafel binnen laten vervallen.
Kan ik ook een reservering voor een groep plaatsen?

Dat kan. Voor reserveringen voor meer dan 8 personen vragen wij U telefonisch contact te nemen op het nummer 0181-402276

Kan er een bedrijfsfeest bij Havana georganiseer worden?
Zeker. Onze locatie is bij uitstek geschikt om feesten en bijeenkomsten van elk formaat te faciliteren. Of het nu binnen is, in de serre met te openen dak of op het strand, de mogelijkheden zijn enorm.
Kan ik in de buurt parkeren
Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje beschikt over alle voorzieningen en is via "de eerste slag" toegankelijk. Bij de toegangspaden tot de slag is voldoende parkeergelegenheid voor gemotoriseerd vervoer en fietsen. Tijdens het "seizoen" (lente/zomer) is er de mogelijkheid om betaald te parkeren
Kan ik mijn elektrische auto bij Havana opladen?
Helaas is er op het parkeerterrijn net achter de duinen nog geen laadpunt. In Rockanje zelf zijn wel enkele laadpunten. Deze staan op 5 tot 10 minuten loopafstand.
Een impressie van Beachclub Havana