Skip to main content

Het Strand

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje is helemaal ingesteld op strand- en duinrecreatie: lekker op het terras iets eten of drinken, diverse activiteiten en bovenal veel strandplezier geven dit strand haar charme. Vanwege de gezellige drukte en strandactiviteiten is het badstrand van Rockanje een populaire bestemming onder strandgangers. Voor het strand van Rockanje liggen zandbanken waardoor de zee hier erg rustig is en kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. Het duingebied achter Havana Beachclub in Rockanje sluit aan op het Voornes duingebied, één van Europa's mooiste natuurgebieden. Met een lekker zonnetje erbij heb je het gevoel of je in het buitenland bent.

Bij en rondom Havana Beachclub in Rockanje zijn veel activiteiten te vinden: Fietsen, Wandelen, Joggen, Paardrijden, Zwemmen, Vissen, Dagkamperen, Picknicken, Vliegeren, Zonnen, Watersporten, Vogels spotten, Kamperen, etc.

Parkeren

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje beschikt over alle voorzieningen en is via "de eerste slag" toegankelijk. Bij de toegangspaden tot de slag is voldoende parkeergelegenheid voor gemotoriseerd vervoer en fietsen. 
Tijdens het "seizoen" (lente/zomer) is er de mogelijkheid om betaald te parkeren

Route

Het strand bij Havana Beachclub in Rockanje is bereikbaar met de auto vanuit Rotterdam via de A15/ N15. Neem vanaf de N15 de afslag Hellevoetsluis (N57) en vervolgens de N218 (Groen Kruisweg) richting Oostvoorne. Vlak voor Oostvoorne neemt u de N496 richting Rockanje.

Toegang met hond

Van 1 oktober tot en met 31 maart mag men op het gehele strand en in het water een hond los laten lopen. Tussen 1 april en 1 oktober is er een hondenverbod ingesteld dat geldt tussen 8:00 uur en 18:00 uur. Het laatste geldt alleen voor Badstrand Rockanje. Ter plaatse is dit duidelijk aangegeven op de informatieborden.